Menu Close

Μπορεί μια γυναίκα να ξεπεράσει την ερωτική απιστία;

Μπορεί μια γυναίκα να ξεπεράσει την ερωτική απιστία

Παντρεμένοι εδώ και χρόνια, αλλά μετά από ένα αυξανόμενο πρόβλημα στην κρεβατοκάμαρα, η σύζυγος ανακάλυψε μια συγκλονιστική ερωτική απιστία για τον σύζυγό της.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, βρήκε ένα μήνυμα από μια άλλη γυναίκα και ο σύζυγος παραδέχτηκε ότι είχε ερωτική σχέση μαζί της τους τελευταίους έξι μήνες. Πληγώθηκε τόσο πολύ, αλλά κατηγορούσε και τον εαυτό της γιατί δεν έκαναν πλέον σεξ. Ακόμα τον αγαπάει και αυτός λέει ότι την αγαπάει. Θέλει να του δώσει άλλη μια ευκαιρία, αλλά δεν ξέρει πώς να το διορθώσει και αν διορθώνεται όλο αυτό.

Παρά το γεγονός ότι δεν έκανε σεξ πλέον μαζί του (και πιθανότατα υπάρχουν και άλλα θέματα μεταξύ τους), ο σύζυγός είναι υπεύθυνος για τις ερωτικές πράξεις απιστίας του. Μόνο ο σύζυγός θα μπορούσε να αποφασίσει να κάνει τις ενέργειες που έκανε.

Είναι κατανοητό ότι εξακολουθεί να αγαπάει τον σύζυγό της και να θέλει να κάνει τη σχέση τους να λειτουργήσει. Ενώ πολλοί άνθρωποι βλέπουν την απιστία ως το τέλος μιας σχέσης, η μετάβαση από αυτό είναι δυνατή. Στο άρθρο μας θέλουμε να βοηθήσουμε τα ζευγάρια με αυτό. Αν και είναι δύσκολο, μερικά ζευγάρια είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια πιο δυνατή σχέση από ό,τι είχαν στο παρελθόν μετά από μια ερωτική απιστία.

Πώς να προχωρήσετε σε μια σχέση μετά την ερωτική απιστία;

Δεν μπορείς απλώς να ξεχάσεις μια σχέση και να προχωρήσεις. Όταν τα ζευγάρια προσπαθούν να το κάνουν αυτό, οι πληγές που δημιουργούνται από τη σχέση επιστρέφουν για να προκαλέσουν καταστροφή στη σχέση τους αργότερα.

Χρειάζεται επεξεργασία, ώστε να υπάρξει πραγματική συγχώρεση και επανασύνδεση. Η ικανότητά σας (και του συντρόφου σας) να κάνετε αυτές τις δύσκολες, ευάλωτες συνομιλίες θα καθορίσει εάν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ή όχι. Λόγω της έντασης των συναισθημάτων γύρω από την ερωτική απιστία, για τα περισσότερα ζευγάρια, η επαγγελματική υποστήριξη είναι ευεργετική.

Υπάρχουν πολλά στάδια που απαιτούνται για τα ζευγάρια να ξεπεράσουν την ερωτική απιστία.

1. Ζητήστε συγγνώμη και επεξεργαστείτε το κακό

Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει τη συγγνώμη από τον σύντροφο που πρόδωσε και την πλήρη επεξεργασία της υπόθεσης. Εάν πρόκειται να μπορέσετε να προχωρήσετε, ο σύζυγός σας θα πρέπει να μετανιώσει για τις πράξεις του και να είναι πρόθυμος να εργαστεί για να φτιάξει τη σχέση μαζί σας.

2. Καταλάβετε τι πήγε στραβά στη σχέση σας πριν από την ερωτική απιστία

Μετά από αυτό το βήμα, εξετάζουμε τι συνέβαινε στη σχέση σας που επέτρεψε να συμβεί μια ερωτική απιστία. Ενώ μια απιστία μπορεί να συμβεί σε κάτι που μπορεί να μοιάζει με μια ευτυχισμένη σχέση, υπάρχουν συνήθως δείκτες, όπως αποσύνδεση, άλυτοι πόνοι και κακή επικοινωνία που έχουν παρουσιαστεί πριν από την απιστία.

Στην περίπτωση που αναφέραμε προηγουμένως υπήρχε έλλειψη σωματικής οικειότητας, δηλαδή σεξ και υποψιάζομαι ότι υπάρχουν παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτό.

3. Ανοικοδομήστε την εμπιστοσύνη και τη δέσμευση

Για να έχετε ξανά μια αρμονική σχέση αγάπης, θα χρειαστεί να ξαναχτίσετε την εμπιστοσύνη και τη δέσμευση στη σχέση σας. Αυτό απαιτεί επικοινωνία και ειλικρίνεια μεταξύ του ζευγαριού.

4. Ανυπομονείτε να δημιουργήσετε μια ζωή μαζί

Αφού επεξεργαστείτε την υπόθεση, μάθετε πιο αποτελεσματική επικοινωνία και δεσμευτείτε ξανά στη σχέση σας, μπορείτε στη συνέχεια να ανυπομονείτε να δημιουργήσετε μια κοινή ζωή που και οι δύο θέλατε ήδη.

5. Αναμένετε ότι αυτό θα πάρει χρόνο

Επιπλέον, περιμένετε ότι θα χρειαστεί χρόνος για να επουλωθεί η σχέση σας από αυτή τη διαδικασία. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να λυθεί σε μία ή δύο μέρες. Αυτή πιθανό να είναι μια διαδικασία που διαρκεί πολλούς μήνες.

6. Λάβετε επαγγελματική υποστήριξη

Η συμβουλή μου στα ζευγάρια που έχουν βιώσει ερωτική απιστία είναι να λάβουν την υποστήριξη ενός καλού Θεραπευτή Ζευγαριών για να την αντιμετωπίσουν.

Με ανησυχεί ότι μετά τις παραβάσεις του συζύγου, μπορεί να μην είναι ανοιχτός σε θεραπεία. Θα πρότεινα ότι μετά από αυτό που έκανε, πρέπει να είναι πρόθυμος να επανορθώσει και να λάβει μέτρα για να διασφαλίσει ότι δεν θα συμβεί ξανά. Η προθυμία να συμμετάσχετε στη θεραπεία θα δείξει εν τέλει αν αξίζει να προσπαθήσετε γι’ αυτή. Χωρίς αυτό, φοβάμαι ότι η επιθυμία του να κάνει τα πράγματα καλύτερα είναι απλώς κούφια λόγια.

Αυτή η διαδικασία θα είναι άβολη και για τους δύο, αλλά η ανάπτυξη (και μια καλύτερη σχέση) δεν έρχεται μέσω της άνεσης. Ελπίζω ότι θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Σε όλους αξίζει μια ευτυχισμένη ερωτική σχέση.

Διαβάστε επίσης για ATHENS VIP ESCORTS:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.