Menu Close

Κοινά υδραυλικά προβλήματα

koina-ydravlika-provlimata-Αποφράξεις-Πειραιάς

Το υδραυλικό σύστημα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο είναι κάτι που θα χρησιμοποιείτε για μια ζωή σύμφωνα με τις Αποφράξεις Πειραιάς. Τούτου λεχθέντος, οι πιθανότητες να παρουσιάσει βλάβες και προβλήματα το δίκτυο αποχέτευσης είναι υψηλές.

Τίποτα δεν είναι τόσο αγχωτικό όσο η απώλεια ύπνου στη μέση της νύχτας εξαιτίας ενός σωλήνα τουαλέτας που έχει διαρροή ή ενός ενοχλητικού ήχου συνεχούς στάλαξης από τη βρύση του νεροχύτη.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, η πρόσληψη ενός ειδικευμένου και αξιόπιστου τεχνικού επισκευής υδραυλικών εγκαταστάσεων παρέχει ένα αξιόπιστο μέσο για την εύρεση μιας μακροχρόνιας λύσης. Εξάλλου, ανακουφίζει πιθανές βλάβες σε άλλα στοιχεία του σπιτιού, όπως δάπεδα, τοίχους, και διατηρεί τις συνθήκες υγιεινής του σπιτιού.

Η κατανόηση των διαφορετικών αιτιών της ανεπαρκούς ροής ή των ζημιών στους σωλήνες σάς βοηθά να αντιμετωπίσετε ορισμένα από τα καθημερινά και σημαντικά προβλήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Η γνώση αυτών των ζητημάτων σας φέρνει σε καλύτερη θέση να αποτρέψετε ή να ελαχιστοποιήσετε την εμφάνιση βλάβης ή έκρηξης στη σύνδεση αποχέτευσης. Αυτό το άρθρο εξετάζει τις αιτίες των προβλημάτων αποχέτευσης που δικαιολογούν τις υπηρεσίες ενός ειδικού υδραυλικού.

Βρύσες που στάζουν

Έχετε αντιμετωπίσει ποτέ έναν νεροχύτη που στάζει που δεν μπορεί να σταματήσει να απελευθερώνει σταγόνες μετά από κάθε πέντε δευτερόλεπτα; Όχι μόνο η συνεχιζόμενη σύνδεση ερεθίζει, αλλά έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερους λογαριασμούς νερού μακροπρόθεσμα.

Με κάθε σταγόνα, το νερό σπαταλιέται, και αν το θέμα αφεθεί άλυτο, μπορεί να οδηγήσει σε εκατοντάδες λίτρα . Οι βρύσες αποτελούνται από καουτσούκ και σφραγίδες σιλικόνης που εμποδίζουν τη ροή του νερού υπό πίεση από μια κλειστή βρύση. Καθώς περνά ο καιρός, οι ροδέλες γίνονται άκαμπτες, φθαρμένες και μετατοπισμένες, με αποτέλεσμα το νερό να στάζει αργά.

Ενώ μπορείτε να καταφύγετε σε μια προσέγγιση DIY, μπορεί να υπάρχουν υποκείμενα ζητήματα που είναι πέρα ​​από τις δυνατότητες ενός απλού ανθρώπου και απαιτούν τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων. Αυτή τη στιγμή, είναι καλύτερο να αφήσετε το θέμα σε επαγγελματίες υδραυλικές εταιρείες.

Αργή ροή στους νεροχύτες

Συνήθως συμβαίνει μια αργή αποστράγγιση λόγω της συσσώρευσης πηγμένου λίπους ή άλλων οργανικών σωματιδίων και υπολειμμάτων μέσα στη σύνδεση του νεροχύτη. Σε άλλους χώρους όπως το μπάνιο, το πρόβλημα εμφανίζεται λόγω των δεμένων κορδονιών μαλλιών ή σαπουνιού. Οι προχειροδουλειές μπορεί να σταματήσουν το πρόβλημα μόνο για λίγο, και όταν εμφανιστεί ξανά, είναι πιθανό να προκαλέσει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Ανάλογα με τη φύση του προβλήματος, ένας υδραυλικός θα χρησιμοποιήσει διαφορετικές τεχνικές για να καθαρίσει τον αγωγό. Ο επαγγελματίας επισκευής υδραυλικών σας μπορεί να ξεβουλώσει τον νεροχύτη χρησιμοποιώντας έμβολο, τρυπάνια αποστράγγισης, ξύδι και σόδα ή να χρησιμοποιήσει χημικά. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός κατανοεί ποιες χημικές ουσίες πρέπει να χρησιμοποιεί και πόσο συχνά να τις χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει τη μακροζωία των αποχετεύσεων σας.

Χαμηλή πίεση νερού

Αν παρατηρήσετε κάποιο αποχρωματισμό σε γυψοσανίδες ή στην οροφή του σπιτιού σας, τότε μπορεί να αντιμετωπίζετε πρόβλημα με χαμηλή πίεση. Τα αποχρωματισμένα μπαλώματα όχι μόνο αφαιρούν από την γοητεία του εσωτερικού περιβάλλοντος, αλλά είναι επίσης ένα δείγμα ότι η ροή είναι περιορισμένη. Συνήθως, η διαρροή εμφανίζεται σε ένα τμήμα ενός σωλήνα.

Είναι καλύτερα να μην αγνοήσετε αυτό το σημάδι, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές ζημιές από το νερό και αυξημένο κόστος επισκευών και αντικαταστάσεων. Σύμφωνα με τους περισσότερους ειδικούς επισκευής υδραυλικών εγκαταστάσεων, η χαμηλή πίεση νερού είναι σύμπτωμα σημαντικών προβλημάτων αποχέτευσης, όπως διαβρωμένες αποχετεύσεις, βουλώματα αποχέτευσης, ραγισμένα και φραγμένα κανάλια αποχέτευσης και κρυφές διαρροές στο σπίτι.

Τρέχει η τουαλέτα

Όταν λειτουργεί η τουαλέτα, οι πιθανότητες είναι ότι κάποια από τα εσωτερικά εξαρτήματα δεν λειτουργούν πλέον σωστά. Είναι ένα ευαίσθητο θέμα που αντιμετωπίζεται καλύτερα μέσω εξειδικευμένων εργασιών επισκευής υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Η ανεξέλεγκτη ροή συνεχίζεται ακόμα και μετά το ξέπλυμα της τουαλέτας, και όση ώρα κι αν στρίψετε τη λαβή της στέρνας, γίνεται δύσκολο να σταματήσετε τη στάλα. Ένα τέτοιο περιστατικό λαμβάνει χώρα όταν ο πλωτήρας είναι σε ανισορροπία, χάνει τους σωλήνες πλήρωσης ή όταν το στεγανοποιητικό πτερύγιο που επιτρέπει την αποστράγγιση του νερού από τη δεξαμενή στη λεκάνη της τουαλέτας έχει πέσει εκτός θέσης.

Ενώ μπορείτε να αγοράσετε ένα κιτ επισκευής τουαλέτας και να ολοκληρώσετε τη δουλειά, το ζήτημα μπορεί να είναι πιο περίπλοκο, επηρεάζοντας την είσοδο και την έξοδο της δεξαμενής. Τα άλατα μπορούν ακόμα να συσσωρευτύν και χρειάζεται μόνο η ικανότητα και η εμπειρία μιας υπηρεσίας επισκευής υδραυλικών για τη διάγνωση και την επίλυση του προβλήματος.

Χαλασμένος θερμοσίφωνας

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού, δεν μπορούν να παρατηρήσουν πρόβλημα με τους θερμοσίφωνες τους μέχρι να μπουν στο ντους και το νερό κρυώνει απότομα. Διάφορα προβλήματα μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στον θερμοσίφωνα. Για παράδειγμα, τα ιζήματα στη βάση της δεξαμενής μπορεί να είναι ο ένοχος.

Άλλες αιτίες περιλαμβάνουν έναν ελαττωματικό θερμοστάτη ή η ενδεικτική λυχνία μπορεί να σβήσει. Ένα εξάρτημα όπως ο θερμοσίφωνας σχετίζεται με την ηλεκτρική σύνδεση του σπιτιού. Ουσιαστικά, θέλετε να προσλάβετε μια εξειδικευμένη εταιρεία για την επισκευή των υδραυλικών σας.

Οι υδραυλικοί χρησιμοποιούν ενημερωμένα εργαλεία για να επιθεωρήσουν, να επισκευάσουν ή να επισκευάσουν τη δεξαμενή θέρμανσης. Επιπλέον, γνωρίζουν τις διαδικασίες, μειώνοντας έτσι τυχόν κινδύνους τραυματισμών ή ηλεκτροπληξίας κατά τις υδραυλικές εργασίες.

See more about Αποφράξεις Πειραιάς:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.